LÄHI-ITÄ,  QATAR

DOHA, QATAR: KUKA ON DANIEL JA MIKSI HÄN MAKSOI TAKSINI?

Doha, Qatar

Täällä(kin) saa tahtonsa läpi, mutta pitää käyttää vähän eri puhetyyliä kuin lattareita ”ohjatessa tekemään mieleni mukaan” 😇
On syytä olla ennemmin vähän vakava ja katsella varpaitaan, eikä niin leveähymyinen mielistelijä, kuin yleensä, kun kaipaa apua. (Tai kiivas…….mut ei tarvitse nyt siitä kenenkään kommentoida täällä mitään😂). Maassa maan tavalla ja lopputulos on yleensä kuitenkin sama. Hannele (Suomi ja sisärata) vs natiivi 6-0

Tämän päivän saavutukset: Sain puhuttua bussikuskin ajamaan eri reittiä, koska sveitsiläiset herrasmiehet halus markkinoille ja mä satun asumaan soukin vieressä eikä muita matkustajia ollut. Joustavaa hommaa.

Videonpätkä bussista. Musiikki oli kohdillaan!

Sain myös jo toistamiseen rikottua viissatasen hotellilla, vaikka ”heillä ei ole vaihtorahaa”. Toisella kerralla taidettiin käydä henkilökunnan edustajan omalla pussilla, mutta ei se haittaa. Joustavaa hommaa.

Vähän jänskättää hotellillepaluu, kun joku ”Daniel” oli maksanut valmiiksi päivällä ottamani taksin. Asia selvisi vasta, kun olin kaivamassa maksua taksikuskille kohteessa. En tykkää. Näin joustavaa homman ei tarvitse olla.

Täällä saa ylipäätään kyllä ihan rauhassa kulkea kadulla. Jotkut tulee juttelemaan, mutta ei kuumottamaan. Tässä jo alkaa kaivata macho-kulttuuriin kuuluvaa vislailua😂
No ei….. tai kyllä vähän😇

Taiteenystäville tiedoksi: Qatarin kansallismuseo on yksi hienoimmista, missä olen ikinä ollut. Kakkoseksi nousee täällä Islamilaisen taiteen museo.

National museum of Qatar. Aivan timanttisen hieno!

Minulla oli suunnitelma illalle, mutta se menikin vähän aikataulujen takia epävarmaks, joten lähdin kävelemään uutta reittiä: se johti Falcon Souqiin ja Fish marketiin. Suunnitelmia on hyvä olla ja sitten niistä pitää luopua, koska aina on kulman takana yllätys odottamassa.

Falcon Souq eli metsästyshaukkojen kauppapaikka. Taisin olla ainoa rouvaoletettu täällä. Ei tullut kukaan kaupittelemaan haukkaa minulle.

Hanskat haukan kanssa pelehtimiseen 17e pari

Silmät peittävälle nahkahupulle lienee myös käyttöä. 12€.
TÄMÄ HUPPU ON HAUKALLE! Ihan vaan tiedoksi, jos tuli jotain ideoita…..

MATHAF: Arab Museum of Modern Art. Eikö läikehdi kuin olisi kultaa huoneen täydeltä?

….. vaan onkin peltipurkin palasia kuparilangalla yhteenliitettynä!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *