ETELÄ-AMERIKKA,  KOLUMBIA

BOGOTA, COLOMBIA: VIDEOHIPAISUJA

Bogotá kohteli minua hyvin enkä voisi olla tyytyväisempi. Vietin täällä neljä yötä ja kolme täyttä päivää. Sain ihan pienen pienen hipaisun ja kosketuksen tähän kaupunkiin. Täällä riittäisi tekemistä ja näkemistä loputtomiin, joten valintoja tein fiiliksen mukaan. Monet suunnitelmat jäi tekemättä myös sen takia, että aikaa meni ihan vaan haahuiluun ja ihmettelyyn. Sehän on lomassa parasta. Voi tehdä suunnitelmia, mutta jättää ne myös toteuttamatta ja nauttia vaan istukselemisesta käsityöläisten ja korukauppiaiden kanssa rotvallinreunalla. Sitä harrastan paljon. Siinä tulee vaihdettua ajatuksia ympäri maailmaa olevien oman tiensä kulkijoiden kanssa ja niistä kohtaamisista jää aina ihana fiilis.

Videolla sutaisuja sieltä sun täältä kaupungilla

4 Comments

  • Terhi

    Bogotassa riittää kyllä nähtävää pidemmäksikin aikaa, ongelmana on valinnan vaikeus. Suhtaudun Bogotaan hieman kaksijakoisesti, se on rento kaupunki josta ei ongelmiakaan puutu.

  • Hannele / Hipaisuja maapallolla

    Sieltä olisi löytynyt vaikka mitä ja kun tiesin viipyväni vaan lyhyen ajan, en edes yrittänyt ottaa kaikesta selvää, jottei olisi harmittanut, mitä kaikkea jäi näkemättä. Ongelmia riittää varmasti roppakaupalla, minä en onnekseni niihin joutunut:) Ehkä joskus uudelleen ja eri alueille pyörimään….

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *