LÄHI-ITÄ,  QATAR

DOHA, QATAR: KANNATTAA LIITTYÄ KAIKENMAAILMAN KLUBEIHIN JA KERHOIHIN

Doha, Qatar

Tänään alkoi aamu vinyasa flow’lla. Ilmaisella! Liityin nimittäin jo muutama viikko sitten yhteen paikalliseen kuntoclubiin. Sain tervetuliaisiksi ekan tunnin ilmaiseksi.
Kuulun myös kulttuuriclubiin, tietenkin.
Vinkkinä, että kannattaa etukäteen tutustua paikalliseen tarjontaan omien harrastusten osalta. Voi saada alennuksia ja etuja parilla klikkauksella.
Esimerkiksi joogan saralla menen mieluummin ”oikealle” tunnille paikallisten kanssa, kuin hotellien höpö-höpö-tunneille turistimummojen kanssa (”Hei nyt Sylvi koitetaan joogaa, kun sitä on tarjolla tässä meidän ihanalla hotellilla.” Saimi, 83 v)

Fitness Lab on tänään paikka ja Vinyasa flow alkaa kohta. Oli melkoisen advanced ohjelma, sieltä jopa yks lähti kesken tunnin, mutta mä sinnittelin nuorten daamien seurassa koko tunnin ja kiitin mielessäni oman opettajani oppeja niin, että perusasiat on kunnossa, jotta ei riko itseään tommosilla rajummilla tunneilla. Väitän, että osa niistä hutiloitsijoista ei kävele huomenna

Olin pyrkimässä Khalifa Stadionille kuvaamaan ja näin matkalla sinne kaksi armenialaista herrasmiestä, joiden seuraan lyöttäydyin. He olivat määrätietoisen oloisia ja uskoivat, että päästään sisään stadionille. Mä päätin olla siipinaisena ja antaa miesten olla Miehiä ja hoitaa hommat. Pitkään neuvottelivat vartijan kanssa ja jos jonkinlaisia id-kortteja näyttivät, mutta ei onnistunut mennä kentälle.
Tänne rakennetaan kuulemma kahdeksan uutta stadionia vuotta 2020 silmälläpitäen. Melekosta!

Näin lähelle pääsin Khalifan stadionia……

Mutta sitten keksin pyrkiä vartijoiden ohi tuonne! Pokkana sisään, läpivalaisuun ja hissilläkin pääsin ilman korttia!!!
Itsevarmuudesta on harvoin ollut haittaa.

Videonpätkä hissireissustani Torch Towerissa

Kun hissin ovi aukesi olin hienon ravintolan vastaanottotiskin edessä. Minulta kysyttiin, että onko madamella pöytävaraus. Kerroin, että olen katsastamassa paikkaa, sillä aion tehdä varauksen suurelle seurueelleni, mutta haluan varmistua, että ravintola todella on viihtyisä ja pyysin päästä vilkaisemaan maisemia.

….. ja kas! Pääsin kuvaamaan vähän kaikkea!

Kaikeksi onneksi hotellista pääsi sellaista katettua ilmasiltaa pitkin suoraan Villaggio Mallille, joten pieni shoppailu illan lopuksi

Täällä Dohan BB-talossa on syntynyt suhde!!!! Mun joogamattoni on jo muutaman päivän hakeutunut rukousmaton seuraan. Miten söpiksiltä he näyttävätkään.

Tämän kuvan otti eräs paikallinen nainen, jonka lapsi on täällä Qatar Finland International School -koulussa, koska ”suomalaiset ovat maailman parhaita”

Ai niin:
Daniel ilmoittautui! Väärinkäsitys, huh.
Hän tilasi minulle taksin applikaatiollaan ja sieltä meni vahingossa maksu hänen omalta tililtään. Maksoin itseni vapaaksi.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *